Kvašené zelí
s mrkví a probiotiky ve slaném nálevu

Nápoj z nálevu kvašeného zelí
s mrkví a probiotiky
O nás
Jsme rodinná firma, která se zaměřuje na vývoj probiotik a jedna z mála firem přidávající probiotické kultury do kvašeného zeli. Předkové v naší rodině používali speciální recept pro kvašení zelí, s postupem času současná generace pozměnila recept předků, když jsme začali dělat mikrobiologické výzkumy.

Naše firma měla pravidelnou účast na farmářském trhu OC Futurum v Ostravě, kde jsme si uvědomili, že lidé mají zájem o náš produkt. Proto jsme se rozhodli rozšířit distribuci i nabízet náš výrobek prostřednictvím větších obchodních sítí.

Účast na veletrzích: Salima v Brně a CZECH FOOD EXPO v Českých Budějovicích byla pro nás velmi úspěšná, přičemž jsme zaznamenali pozitivní odezvu od našich zákazníků.
Odlišnost od klasických receptů dosahujeme tím, že zelí se nechává kvasit ve slaném nálevu s přidáním probiotických kultur Lactobacilius plantarum, čímž se zkracuje doba kvašení na 3 dny a díky tomu zelí i nálev dostávají originální chuťové vlastnosti.

Zelí kvasí společně s mrkví a výtažkem koření ( bobkový list, černý pepř a kmin).
Výtažek koření vylučuje nepřijemnou chuť samotných plodů koření.
Produkt není tepelně zpracováný i obsahuje BMK 10 8/ 100 g včetně Lactobacillus plantarum.

Doba travatlivosti 3 měsice.
Skladování : 0 C⁰ až 8 C⁰.

Zelí je baleno pro větší pohodlí a je k dostání v 800g z toho 560 g hmotnost pevného podilu, ve znovu uzavíratelných doypacků s venillem, ktere vypouští přebytečné plyny z procesu kvašení.
Nálev je k dostání v objemu 500 ml i 1 l.
Kde lze využít?
  • Příloha k hlavnímu jídlu
    Naše kvašené zelí můžete použít jako přílohu k hlavnímu jídlu a doplnit tak svůj denní jídelníček.
  • Složka pokrmu
    Může být také jednou ze surovin vašeho jídla: staročeská zelňačka s klobásou, vepřo-knedlo-zelo, zelné knedlíky, šči.
  • Rychlý salát
    Tip na přípravu rychlého salátu: ze zelí slijte nálev, přidejte cibuli, olivový olej a koření dle chuti. Promíchejte a podávejte. Dobrou chuť.
Kde najdete naše výrobky?

Kvašené zelí Talos a šťávu ze zelí zakoupíte v následujících prodejnách
Máte nestandardní objednávku?
Nechte nám na sebe kontakt. Ozveme se vám.
Kliknutím na tlačítko vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů a souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů.
Kontakty
Neváhejte nám napsat, zavolat nebo nás navštívit. Velmi rádi komunikujeme s našimi klienty.
Kontakt
+420 773 951 202
management@lature.info
Adresa
Fakturační adresa: Tvrdého 643, Letňany, 199 00, Praha
Sídlo firmy: Kravařská 571/2, 709 00, Ostrava-Mariánské Hory a Hulváky
IČO: 04667247